Avocado este cunoscut pentru beneficiile uimitoare pentru tenul uscat și lipsit de fermitate. În plus, are un conținut bogat de minerale recomandate pentru piele, precum fierul, calciul, potasiul, cuprul și magneziul.

Mască de față cu avocado, preparată acasă, nu conține ingrediente chimice și sintetice, fiind perfectă pentru persoanele care au tenul sensibil.

Este un tratament natural destul de ieftin și poate fi preparat cu ușurință la domiciliu, folosind doar ingrediente naturale. Această mască de față cu avocado poate face parte din ritualul de înfrumusețare al oricărei femei.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara această mască care ajută la refacerea pielii deteriorate.

  • o jumătate de avocado
  • o jumătate de banană
  • un ou

Mod de preparare:

Mască de față cu avocado! Curăță fructul și folosește doar jumătate din acesta. Adaugă jumătatea de avocado într-un bol, împreună cu banana, și pasează-le cu ajutorul unei furculițe. Apoi, adaugă oul peste cele două ingrediente și amestecă bine până când obții o pastă.

Aplică masca de față cu avocado pe toată suprafața tenului și las-o să acționeze în jur de 30 de minute. Clătește-te apoi cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă pentru față.

Distribuie articolul: