YardSale revine cu primul eveniment din 2019 care se va întâmpla pe 21 aprilie, de Florii. Organizatorii ne promit, pe lângă târgul foarte ofertant, și mâncare tradițională de la doamna Margareta, burgeri suculenți de la Torro, bere engleză de la Pinta Perfecta, dar și un adevărat „șașlâc armenesc” de la unchiul Mino.

„Din bucatele dulci vom avea miere, prăjituri, zefir și bunătățuri italiene. Iar pentru cei care preferă deserturile fără gluten, fiți sigură că le veți găsi și pe ele”, ne spun organizatorii evenimentului.

Băuturi: cafea, ceai chinez, smoothie de miere, kombucha, limoncello, sangria din vin moldovenesc și balsam „9 сил”.

Produsele eco nu vor lipsi de la YARDSALE. Printre produse veți găsi ulei de măslie, ceaiuri de plante, pastă de nuci pentru orice gust, semințe, diversitate de migdale, începând de la făină și până la ulei.

Playlistul evenimentului: Señor Matanza! Gonzo! Sly! Post One!

Acțiuni de caritate

Elevii din clasa IV-a „C” a școlii „Socrate” lansează acțiunea „Zâmbește pentru copiii care sunt mai triști decât tine”, în cadrul căreia ei vor vinde lucrările pascale confenționate de ei. Banii colectați vor fi donați familiei Codreanu din satul Ișnoveț.

„Armata Salvării vor colecta haine, jucării, cărți și donații. Iubitorii de pisici sunt așteptați la masa inițiativei CityCats. La fel, puteți procura haine și alte accesorii de la magazinul de caritate Shop-Mesto”, ne mai spun organizatorii.

Shopping și activități

Dacă tragem o privire peste rândurile cu vânzare, atunci aici găsim peste 100 de meșteri, show-room-uri și designeri. „Deoarece suntem în apropierea sărbătorilor de Paști, majoritatea produselor alese sunt tematice. Veți găsi haine colorate, vintage și haine de la designeri noi de pe piața noastră. La fel, nu vor lipsi bijuteriile, accesoriile, încălțămintea, elemente pentru decor interior, jucării, cărți și discuri de vinil”, comunică cei de la Yardsale.

Distracția celor mici

„Împreună cu ITaxi organizăm EGG HUNT! La o oră fixă vom da start jocului, iar toți copiii împreună cu părinții vor fi în rolul iepurașilor de Paște și vor căuta ouăle colorate. Câștigătorii vor fi cei care colectează mai multe ouă! Odată cu amurgul, aprindem focul. Teatrul de foc „Sansara” ne vor fermeca cu noul program MoonLight Mystery, acompaniați de trupa Kwathula. Misterios și magic, doar pentru YARDSALE”, ne asigură echipa de organizare.

Accesul

Intrarea la eveniment este prin muzeu. Taxa de intrare: 10 lei(muzeu) + 50 lei(YARDSALE)

În așa mod contribuim la prosperitatea acestui muzeu extraordinar.

Distribuie articolul: