La scurt timp după ce a obținut o mică victorie în procesul de eliminare a tutelei tatălui său, Britney a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Sam Asghari. Anunțul a fost făcut acum câteva ore de fericitul cuplu.

Cântăreața a distribuit pe rețelele sociale un scurt filmuleț în care își demonstrează fericită inelul de logodnă. „Nu pot să cred!”, a semnat vedeta publicația.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Mai multe vedete s-au grăbit să felicite cuplul, iar unele dintre ele i-au recomandat artistei să ia în calcul încheierea unui contract prenupțial. Sam Asghari a reacționat la acestea cu un mesaj pe Instagram: „Mulțumim celor care își fac griji. Evident că vom avea un contract prenupțial sudat cu fier pentru a-mi proteja jeep-ul și colecția de încălțăminte în caz că ea mă părăsește într-o zi”.

Britney Spears și Sam Aghari sunt împreună de mai bine de cinci ani. Acum câteva luni, în cadrul audierilor în procesul de tutelă, vedeta a dat de înțeles că și-ar fi dorit să se recăsătorească și chiar să mai aibă copii, dar că acest lucru nu i se permite. Mai mult de atât, Britney Spears, forțată să poarte sterilet, către judecător: „Vreau să mă pot căsători, să am un copil. Tatăl meu trebuie să stea în închisoare”.

Amintim că tatăl vedetei, Jamie Spears a cerut o despăgubire de 2 milioane de dolari pentru a renunța la tutela pe care o deține de 13 ani.

Sursa foto: Instagram Britney Spears / Sam Asghari

Distribuie articolul: