Acum, când s-au dezvăluit multe dintre circumstanțele custodiei asupra lui Britney Spears, cântăreața a început să simtă libertatea și a putut avea acces la multe lucruri care erau interzise anterior pentru ea. Se pare că Britney nu a avut niciodată un iPad.

În această vară, Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a făcut câteva declarații puternice, vorbind public în instanță despre viața ei și constrângerile cu care s-a confruntat de-a lungul anilor. De exemplu, tatăl ei îi controla chiar și viața sexuală.

 

Foto: instagram/Spears

Britney a postat un videoclip și a spus că viața ei cu noul gadget este complet diferită.

„Băieți, am vești grozave. Azi am primit primul meu iPad. Sunt atât de bucuroasă! Copiii mei aveau iPad-uri, dar eu am de abia acum. Aceasta este o zi grozavă. Am avut întotdeauna un telefon mic, dar acum am un iPad și simt că viața mea se schimbă. Sunt atât de încântată”, a scris vedeta în postarea sa de pe instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Nu se știe de ce Brittney nu avea propriul iPad înainte, dar fanii asociază acest lucru cu cerințele stricte de tutelă, în care comunicarea cântăreței cu lumea exterioară era controlată de managerii ei. Acum, că Spears și-a schimbat avocatul, viața ei a luat altă turnură.

Britney continuă să se opună tatălui său, Jamie Spears, care a fost numit tutore în 2008. Cântăreața cere instanței să-l îndepărteze imediat pe tatăl ei din funcție, fără să aștepte următoarea ședință de judecată, care este programată pentru 29 septembrie.

 

Foto: pagesix.com

Sursa: spletnik.ru 

 

Distribuie articolul: