Nu eram la curent cu cine a făcut chef la petrecerea organizată de Andra și Cătălin Măruță, în cinstea botezului micuței Eva Maria Ioana, până la ediția de ieri a emisiunii „La Măruță”. Prezentatorul, împreună cu soția sa, au vorbit și despre oaspeții de onoare, de la Chișinău, așteptați tocmai la București. Pe lângă Pepe, Direcția 5 și alți cântăreți din România, la botez și cumetrie au fost prezenți Brio Sonores și Orchestra Fraților Advahov.

Potrivit reportajului arătat la emisiunea „La Măruță” sosirea băieților de la Brio Sonores în biserică, pentru a cânta la botezul micuței Eva Maria, a fost o adevărată surpriză pentru Andra, întrucât vocaliștii au conferit o solemnitate deosebită evenimentului. Vocile lor l-au atras și pe micuțul David, care a urcat la balcon ca să vadă cine cântă.

„Cei de la Brio Sonores ne-au ajutat și au vrut să fie prezenți la încreștinarea Evei. Au cântat într-un mod atât de aparte, încât ne-au emoționat chiar pe toți cei prezenți aici”, comunica tatăl, în timpul ceremoniei de încreștinare, reporterilor Pro TV România.

„Vreau să le mulțumesc băieților de la Brio Sonores, care au venit tocmai la creștinare. Oamenii ăștia au câștgat la Românii au Talent. Vorba Andrei: le-am dat un DA și uite ce departe au ajuns. Dar ei au ajuns atât de departe pentru că sunt talentați și pentru că mai cântă la biserică. Farte frumos au cântat”, a mai adăugat Cătălin, la emisiunea sa.

43

„Eu nu știam acest lucru. Nu am știut că vor veni la biserică. M-ați surprins cu foarte multe momente speciale și vă mulțumesc din toată inima”, a spus și Andra.

Frații Advahov, de la Chișinău, sunt niște oameni senzaționali, o orchestră de aur. Pe lângă faptul că sunt niște oameni foarte talentați, au un suflet adevărat și sunt prieteni de pus la rană, cum se spune”, au mărturisit Andra și Cătălin, despre ceilalți invitați la petrecere.

Adevărul e că Orchestra Fraților Advahov a sosit și la emisiunea de ieri, moderată de Cătălin. „Ați făcut acolo un moment senzațional. La botez, când ați început să cântați, toată lumea a rămas fără cuvinte. Marcel Pavel, la un moment dat, nu mai înțelegea ce se întâmplă. Extraordinar, vă mulțumim mult”, le-a subliniat prezentatorul, și în studioul „La Măruță”.

„De hramul orașului, vom sărbători 10 ani de la fondarea orchestrei alături de toți chișinăuienii. Miercuri, la ora 19.00, vom sărbători pe strada pietonală. Vom avea invitați speciali: pe Irina Loghin și mulți alții”, au mărturisit frații Advahov, la rândul lor.

Instrumentiștii au vrăjit spectatorii inclusiv cu faptul că au cântat în direct, cu Andra.

3j5

gre

Foto: captură video, Brio Sonores Official, Wise Events Foto