Emmanuel Macron a preluat mandatul prezidenţial în 2017 şi a reuşit, în cei aproape doi ani, să se impună drept un şef de stat raţional şi cu idei prospere. Alături a avut-o mereu pe Brigitte, cea despre care spune că este mâna lui dreaptă.

Deşi au fost deseori criticaţi pentru legătura lor amoroasă, diferenţa de vârstă dintre ei, dar şi pentru începuturile necuviincioase ale relaţiei lor, Brigitte şi Emmanuel Macron sunt acum unul dintre cele mai respectate şi admirate cupluri prezidenţiale, notează okmagazine.ro. I-a ajutat maturitatea cu care au luat deciziile importante în stat, diplomaţia de care se bucură, dar şi disponibilitatea şi pozitivismul cu care întâmpină orice problemă.

Momentul în care a trebuit să facă o alegere vitală

Brigitte Macron găseşte acum curajul de a vorbi despre legătura ei cu Emmanuel, dar şi cum decizia de a-i fi alături o face mai fericită ca oricând, în ciuda diferenţei de 25 de ani dintre ei. „Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţea lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul. Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei, dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să trăiesc această viaţă, să fiu complet fericită”, a declarat ea într-un interviu cu revista Elle.

Totul este trecător

Vorbind despre criticile cu care s-a confruntat în tot acest timp, dar şi despre cum a făcut faţă acestei lupte continue, Brigitte a recunoscut că tot ce a făcut e să se resemneze. Mi-am zis mie, însămi: OK, nu-ţi place ce auzi, dar trebuie să suporţi. La sfârşit, totul va trece!”, a declarat prima-doamnă a Franţei în primul interviu mare de când soţul ei acceptase şefia statului. Şi aşa este! Astăzi, Brigitte e privită cu admiraţie, iar relaţia ei cu Emmnuel nu mai ţine primele pagini ale ziarelor, ci activitatea lor profesională.

SURSA

Foto: Google.com