Marca autohtonă de rochii și accesorii „Kasandruta” by Oxana Munteanu continuă și în acest an tradiția Târgurilor de Crăciun. Între 5 și 24 decembrie, va avea loc lansarea colecției de ii împletite în colinde. Mai multe detalii, aflați în continuare.


„Suntem deja la a doua ediție a târgului de Crăciun, organizat cu dragoste și căldură pentru toți cei cu sufletul frumos și spiritul de sărbătoare! Anul acesta am decis să vă bucurăm inimile cu o colecție nouă, inedită, o combinație frumoasă între vechi și nou, între tradiție și stil. La răscrucea dintre ani vom readuce Pomul Vieții într-o haină nouă, regândită și stilizată. Niciodată vechiul nu a fost mai nou ca astăzi!

Expresivitatea colecției este redată prin colindele născute în același spirit, vechiul renăscut în nou, de Viorica Nagacevschi, colecție care poartă aceeași denumire: „Pomul vieții – drag colind”. Vă invităm în perioada începând cu 5 decembrie până pe 24 decembrie să vă inspirați din tradițiile și stilistica casei Kasandruța, în care am adunat cu grijă obiecte magice și am creat cu dragoste cele mai frumoase și emoționante cadouri pentru oameni dragi. Vom avea cărți poștale cu colinde brodate, cu cele 10 semne ale Pomului Veții, jucării pentru bradul de Crăciun, ținute inedite și unicale, bijuterii, poșete, dar și alte accesorii deosebite. Vă asteptăm în fiecare zi cu emotii care fac sărbătorile de iarnă să se transforme într-o Poveste adevărată”, au menționat organizatorii.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: