Un insider din mediul lui Brad Pitt și Jennifer Aniston a spus că foștii soți continuă să comunice, ba chiar mențin o legătură foarte strânsă. Acum ei vor colabora în cadrul unui proiect de caritate important.

După ce SUA a fost invadată de protestele după decesul lui George Floyd, actrița în vârsta de 51 de ani a donat un milion de dolari către Color of Change, una dintre cele mai mari organizații online care luptă pentru justiția rasială în SUA. Pitt s-a inspirat de la Aniston și ulterior a donat o sumă impunătoare, dar a și participat la proteste.

Sursă: glamour.ru

„Brad s-a implicat în caritate datorită lui Jennifer. Într-o săptămână el a participat la proteste, iar în alta deja era la ea acasă. Ambii doresc să ajute cât de mult este posibil”, a spus insiderul.

Despre faptul că foștii soți au început să comunice s-a discutat după ce Pitt și-a făcut apariția la jubileul lui Aniston. Conform spuselor insiderului, Brad a părăsit sărbătoarea printre ultimile persoane.

„Brad și Jennifer s-au apropiat foarte tare unul față de altul după divorțurile lor. Au o relație matură care a evoluat în timp, pentru că ambii au trăit căsătorii eșuate. Le place să petreacă timpul împreună și să fie prieteni apropiați. Jen și Brad au încredere reciprocă și își prețuiesc cu adevărat prietenia”, a menținat insiderul.

Amintim că Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005. Motivul divorțului a fost relația lui Brad cu Angelina Jolie, cu care ulterior s-a căsătorit și divorțat.

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursă: glamour.ru