27 mai, Shiloh Jolie-Pitt a împlinit 14 ani. Brad și Angelina și-au unit forțele pentru a-și face fiica fericită și să petreacă o zi memorabilă. 

Din păcate, carantina nu permite ca familia să sărbătorească așa cum și-au dorit inițial, dar presa occidentală susține că ambii părinți au gânduri mărețe pentru a-și distra fiica.

Brad încă nu se poate obișnui cu gândul că fiica lui are deja 14 ani. „Nu poate să creadă că Shiloh are deja 14 ani, timpul trece foarte repede. Prin urmare, el apreciază mult fiecare minut și se străduiește să petreacă cât mai mult timp cu fiica sa, să discute cu ea și să facă tot ce își dorește”, a spus persoana din anturajul vedetei.

Sursă: woman.ru

A mai adăugat că orice petrecere la casa lui Brad este plină de distracții și jocuri în aer liber. Pitt are cu ce să-i mulțumească pe copiii săi – în curtea lui se află un imens skate-parc.

„Singurul lucru pe care Angelina și Brad l-au făcut perfect a fost să-și protejeze copiii. Amândoi doresc ca copiii să ducă o viață normală. Când a apărut întrebarea cu privire la ziua de naștere a lui Shiloh, au decis să o facă amuzantă și de neuitat. Ambii intenționează să petreacă o sărbătoare separată ”, a continuat insiderul.

Sursă: woman.ru

„Shiloh va avea o petrecere virtuală cu prietenii ei. Acum este la o vârstă în care îi este foarte dificil să-și dea seama că este departe de prieteni. Angelina este preocupată de organizarea sărbătorii online și, de asemenea, promite că, de îndată ce totul se va termina, fiica va avea o adevărată zi de naștere ”, a spus o altă sursă.

Sursă: woman.ru