Cu siguranță vă amintiți de apariția impecabilă a actorului la Gala Premiilor Oscar care a avut loc în aprilie. Acesta a făcut senzație pe covorul roșu, într-un tuxedo clasic, asortat cu un papion, iar părul prins în coadă i-a adăugat și mai mult șarm. Zilele acestea, casa de modă Brioni a anunțat că Brad Pitt a devenit ambasadorul lor. 

Actorul apare într-un spot publicitar pentru casa de modă italiană, iar fanele de pretutindeni nu-și mai pot luat degetul de pe butonul play. Atât de bine arată!

Brad Pitt apare într-o ipostază relaxantă, pe balconul faimosului apartament Suite 64 Chateau Marmont, de la Hollywood. Ulterior acesta schimbă puloverul pe o maletă lejeră, iar apoi pe costumul clasic și „se mută” în interiorul apartamentului.

Atât de natural și în același timp sexy, clasic, cool și amuzant, despre Brad Pitt se poate cu certitudine afirma că odată cu trecerea anilor, acesta arată din ce în ce mai bine. Carisma debordantă și atitudinea acestuia nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Urmăriți video de mai jos ca să vă convingeți!

V-a fost dor de un „astfel” de Brad?