Bogdan are aproape 9 anișori și a fost diagnosticat cu Dystonie. După mai multe consultații și cercetări, părinții lui au găsit două soluții: prima ar fi implantarea unui cip, dar care nu-i oferă o garanție a succesului, iar a doua variantă, cea la care speră părinții, este u tratament efectuat de specialiștii în domeniu din Coreea de Sud. 

Bogdan este un copil minunat de aproape 9 ani. El adoră să o facă să zâmbească pe surioara mai mică, pe Demetra. De asemenea, îi place enorm să deseneze și coloreze. Mama lui Bogdan este convinsă că o donație, oricât de mică ar fi aceasta, contează enorm.

„Dragi prieteni, solicit ajutorul și susținerea voastră pentru un tratament de care are nevoie băiatul nostru de 9 ani Bogdan. Povestea lui Bogdănel este următoarea: la 7 ani a fost diagnosticat cu Dystonia, fapt ce i-a schimbat viața nu numai lui, dar și nouă, părinților. Din cauza afecțiunii, Bogdan nu reușește să meargă, să scrie, îi este tot mai greu să-și facă temele pentru acasă și să se deplaseze pe distanțe mai mari. Tot ce ni s-a propus la moment, este o intervenție chirurgicală la Londra, în urma căreia ar trebui să i se introducă un cip în creier, însă nu se dă o garanție că lucrurile ar putea fi îmbunătățite că urmare a acestei operații. Altă soluție pe care am găsit-o este un tratament în Coreea de Sud, de care am putea beneficia în timpul apropiat, pentru că în pofida pandemiei, ni s-a permis să mergem cu Bogdan la o clinică de acolo.

Știm cu toții că puterea unei comunități de oameni este mare, de aceea vă cerem ajutorul și primim cu recunoștință orice puteți oferi: un gând bun, o rugăciune sau o sumă de bani. Avem nevoie și de ei pentru a acoperi niște cheltuieli care ajung la câteva zeci de mii de euro. Când e vorba de bani pentru astfel de cauze, nu există „mult” sau „puțin”, orice gest, oricât de mic, este foarte important, rugăm să țineți cont de asta. Oricât de nesemnificativă ar părea o suma mică de bani, nu ezitați să o donați pentru că mai multe gesturi „mici” vor crea un lucru mare, care poate ajuta un copil.

Am deschis un cont pe „Gofundme” care se ocupă cu strângerea de fonduri pentru cauze nobile. Vă rugăm să donați pe ACEST LINK.

Dacă doriți să va păstrați anonimatul, aveți posibilitatea să optați pentru asta. Suntem încrezători că putem face o schimbare pentru copilul nostru, dar avem nevoie și de voi! Vă mulțumim anticipat pentru orice contribuție!”, transmite mama lui Bogdan, Cristina Movileanu.

Haideți să-l ajutăm să primească tratamentul necesar!


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA