A fost o perioadă când blugii skinny erau vedete în garderoba fashionistelor, iar odată cu apariția modelelor de tip boyfriend, mom fit, drepți sau tip țigaretă, aceștia au rămas cu totul fără atenție. Astăzi o să-ți demonstrăm că, în pofida tendințelor, aceștia încă mai pot fi purtați! Iar cum să o faci cu gust vezi mai jos.

Blugi skinny + geacă masculină din piele

În 2020 blugii skinny vor face o combinație perfectă cu o geacă supradimensionată, așa cum purtau buneii și străbuneii pe timpuri. Un astfel de outfit nu va părea deloc demodat, ba dimpotrivă va scoate în evidență abilitatea ta de a face trendurile mai veci să pară actuale.

Blugi skinny + pulover negru (cu guler înalt sau fără)

O garderobă care va rezista în timp este garderoba constituită din haine clasice, de bază, cele care vor rezista tuturor tendințelor. Spre exemplu combinația între un pulover simplu negru și blugii skinny mereu va fi una actuală. Poți completa ținuta cu o pereche de ochelari sau cizme frumoase.

Blugi skinny + geaca supradimensionată

Uneori, lucrurile supradimensionate pot salva multe ținute, iar blugii skinny nu sunt o excepție. Imaginea de mai jos poate fi una demnă de toată atenția ta, inspiră-te puțin și poți crea, cu prima ocazie, o ținută asemănătoare.

Blugi skinny + cizme înalte

Pantaloni în cizme – cea mai interesantă mișcare stilistică a anului 2020. Profită de moment și repetă același lucru cu blugii skinny.

Blugi skinny + botine în stil masculin

Poți purta blugii skinny cu o pereche de botine voluminoase, masculine, care printre altele sunt foarte populare în acest an. Vezi jos cum arată această combinație, iar dacă îți place, o poți încerca și tu.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: