Anunțul despre faptul că Valeria Țurcan, autoarea blogului Valerie’s Food, este însărcinată a fost făcut astăzi pe pagina sa de Instagram. Food bloggerița a scris o postare cu mai multe detalii în care vorbește despre faptul că urmează să devină mamă pentru prima oară. 

„Data de 7 mai ne-a schimbat complet viața, nu ne-am speriat nici pentru o secundă. Eram demult pregătiți pentru minunea noastră. Am zis că împreună o să îi oferim toată căldura și dragostea pe care suntem în stare să o oferim”, și-a început Valeria postarea.

„La moment nu știm ce o să avem cu toate că la ultimele ecografii ne tot întrebau dacă dorim să aflăm. Nume pentru copilaș nici pe departe nu avem cu toate că pe parcursul vieții îmi plăceau câteva care la moment cred că nu se potrivesc”, spune ea.

„Suntem fericiți și împliniți, doresc să savurez fiecare mișcare care o simt în burtică. Bebe-ul nostru este energic la fel ca și noi. Îi place mulțumea și a făcut prima mișcare când am mâncat un macaron😁 Înseamnă că acesta va fi simbolul nostru😊 ”, a povestit Valeria.

Până acum Valeria a ținut sarcina în secret, dar odată ce anunțul a fost făcut, internauții s-au bucurat pentru ea și logodnicul ei Maxim, cu care sunt împreună de mai mulți ani.

„Yayyy cea mai bună noutate pe ziua de astăzi 🖤 felicitări 🖤”

„Felicitări! Sarcina ușoară și baby sănătos!!!”

„Ce frumoasă! Felicitări!🎉😍🎉”, au fost doar unele comentarii lăsate la postarea făcută de Valeria.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Acest video excepțional a fost realizat de @otalia.24 Make-up și hairstyle by @salonanaciorici #20weekspregnant #valeriesfood

Публикация от Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Noi nu avem decât să le urăm Valeriei și lui Maxim sincere felicitări, să se bucure din plin de noua etapă din viața lor!

Sura foto & video: Instagram