Însărcinată în luna a cincea, fashion bloggerița Daniela Culev trădează deja vizibil faptul că va deveni în scurt timp mămică. Fiica interpretei Janet Erhan s-a întors la Chișinău și a împărtășit cum se simte în această perioadă frumoasă, care o prinde de minune.

 

Invitată într-una din zilele trecute la emisiunea Veranda, viitoarea mămică a mărturisit:

„Avem deja 20 de săptămâni, asta însemnând cam 5 luni de sarcină. Încerc să fiu destul de activă, știu că asta e foarte benefic. Fac plimbări, lucrez și nu stau într-un loc. Sunt un pic leneșă dimineața, dar după aia îmi recapăt puterile și sunt destul de activă. Încerc să port haine cât mai largi.

Eu și soțul meu ne-am cunoscut acum 7 ani, eu eram la serviciu, iar el venise acolo pentru o ofertă de lucru. Ne mai știam și din oraș, apoi am început să ieșim împreună și cu prieteni comuni. La început am fost doar prieteni timp de câteva luni, după care ne-am îndrăgostit.

Marele eveniment se va întâmpla cam pe la sfârșit de februarie. Mi-am dorit foarte mult să se întâmple în 2017, îmi place acest număr, pentru că sunt născută pe data de 17.”

 

Distribuie articolul: