Fashion bloggerița, Cristina Surdu și arhitectul italian Luca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de mai mulți ani. Ieri, 2 septembrie cei doi și-au oficializat relația.

Cristina Surdu s-a căsătorit cu Luca pe data de 2 septembrie, iar ceremonia a avut loc într-un cadru medieval, în Castello di Scipione. Deși a fost ziua nunții sale, fashion bloggerița nu a uitat de urmăritorii săi și a publicat o imagine în care apare mai fericită ca oricând, în brațele soțului său iubit și le-a mulțumit prietenilor virtuali pentru felicitări și urări de bine.

„Împreună pentru totdeauna! Am avut o nuntă superbă! Ziua a început cu o ploaie torențială și nu vă pot descrie disperarea noastră. Am plâns atât de mult încât îmi pare rău, pentru că la ora 17:30, când am plecat spre castel, a ieșit un soare minuna. Pentru prima dată în viața mea am ajuns târziu … și îmi pare rău pentru că am vrut să fiu mireasa care ajunge la timp. Atât întâlnirea cu tatăl meu, cât și cea cu Luca al meu a fost cel mai interesant lucru din viața mea. Nu pot explica fericirea pe care am experimentat-o ieri. Nu pot să aștept să vă arăt mai multe poze și să vă spun mai multe. Sunt încă prea entuziasmată, euforică, agitată, fericită. Mulțumesc tuturor!”, a fost mesajul Cristinei.

Luca a cerut-o de soție pe Cristina, în timp ce se aflau într-o vacanță, iar moldoveanca nu a ezitat nicio clipă și a spus marele „DA”.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Bloggerița Cristina Surdu și-a lansat prima ei colecție de haine! Rochiile și fustele sunt superbe și te vor cuceri (Foto)