Cristina Surdu ne-a bucurat de multe ori privirea cu ținute cu adevărat deosebite, Bloggerița visa demult să lanseze propria ei colecție de haine și iată că a aavenit timpul ca acest vis să devină realitate. 

În colaborare cu Sauth, bloggerița a lansat o linie de haine care o reprezintă în totalitate.

„Dupa multă muncă, în sfârșit am lansat această colecție limited edition by CRISTINA SURDU. Lucram la ea de câteva luni. Trebuia să fie gata la începutul verii, iubind însă perfecțiunea am lucrat la ea în mici detalii și în sfârșit astăzi este online! Este o colecție care îmi caracterizează stilul atât de bine: fustele și rochiile midi, stilul chic, elegant și romantic. Sauths m-a descris atât de bine în aceste creații. Sunt foarte mulțumită! Am avut deja ocazia să colaborez cu ei,așa ca acceptând propunerea de a crea propria linie știam deja că voi lucra cu o echipă demnă.

De multe ori m-ați întrebat unde puteți achiziționa rochii și fuste midi. Uite că vă facilitez căutările cu această colecție. Atât fusta cât și rochia blue vor fi disponibile în mai multe culori. Rochia însă va fi on sale doar de săptămâna viitoare.

Fusta aurie este extraordinară: perfectă pentru o seară specială dacă o îmbrăcați ca în pozele mele, iar pentru zi aș alege un pulover și încălțăminte fără toc.

Rochia cu flori însă e perfectă pentru începutul toamnei, iar cu un pulover alb,roz pal sau o jachetă din denim deasupra o veți putea îmbrăca când afară e mai răcoare. Cămașa albă însă este un must. Mereu v-am îndemnat să vă achiziționați una. Acum a venit momentul potrivit. Vă promit multe, multe ținute inspiraționale cu ea.

Ce pot să adaug? Sunt atât de fericită pentru această realizare. Nu știu dacă vânzările vor avea succes, dar pentru mine lansarea colecții proprii e deja un succes enorm. Sunt atât de mândră de mine!”, a scris Cristina pe blogul ei.

Pe noi ne-au cucerit creațiile Cristinei.

Sursa foto: cristinasurdu.com

Distribuie articolul: