Sunt aromați și foarte deșlicioși. Biscuiții cu fulgi de cocos se prepară extrem de ușor și sunt perfecți pentru a fi savurați în compania celor dragi.

Ingrediente:

  • 200 g unt 82% grăsime
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 g de zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 250 g făină
  • 50 g fulgi de cocos
  • 1 vârf cuţit sare
  • 1 vârf cuţit praf de copt
  • 150 ml lapte rece

Preparare:

  1. Mixează untul moale cu sarea, cu zahărul pudră şi cu cel vanilat până ce obţii o cremă.
  2. Adaugă cele două gălbenuşuri şi mixează energic.
  3. Încorporează făina amestecată cu fulgii de cocos şi cu praful de copt.
  4. Ai grijă să nu amesteci intens, altfel biscuiţii nu vor mai fi la fel de fragezi.
  5. Adaugă laptele rece, puţin câte puţin, până la obţinerea unei consistenţe cremoase.
  6. Fixează cuptorul la 165 °C. Pune aluatul pentru biscuiţi într-un poş
  7.  la care ai ataşat un varf cu deschizătura stelată.
  8. Formează biscuiţii într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
  9. E important ca toţi să aibă aproximativ aceeaşi grosime.
  10. Lasă-i 15-20 de minute până ce devin aurii

Să aveți poftă!

Sursa: Clickpentrufemei.ro

Foto: FoodNetwork


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA