În ultimul timp în jurul cântăreței Billie Eilish circulă foarte multe scandaluri legate de comportamentul, declarațiile și creativitatea ei. În cel mai recent interviu acordat revistei Elle, cântăreața a recunoscut că a pierdut o dată 100 de mii de abonați simultan, după ce a publicat o singură fotografie pe Instagram.

În acea fotografie publicată, Billie și-a pozat corpul fără a-și arăta chipul. Ea era îmbrăcată într-un corset colorat cu multe imprimeuri, care îi accentua formele voluptoase, în special sânii. Această fotografie a stârnit reacții negative din partea unor fani, considerând imaginea mult prea vulgară, fiind obișnuiți cumva cu imaginea precedentă a vedetei: haine oversize care îi acopereau în totalmente corpul.

Această fotografie, conform spuselor vedetei, a făcut ca 100 de mii de urmăritori să se dezaboneze concomitent de la pagina ei de Instagram. „Oamenii se tem de sânii mari”, a accentuat Billie.

Până la momentul actual „noua” imagine a vedetei a fost apreciată de peste 14 milioane de persoane.

Citește și: Crescută în lumina reflectoarelor, Billie Eilish spune că nu este la locul ei. „Am simțit că sunt un eșec de multe ori în viața mea”

Foto: Instagram/ Billie Eilish

Distribuie articolul: