Copiii sunt aidoma unor bureți care absorb tot ceea ce înseamnă comportamente, obișnuințe și ritualuri. Nu în zadar se spune că teoria modelelor este baza educației timpurii, deoarece aceștia prind de la adulții implicați în educarea lor tot ce e mai bun. De ce nu i-am învăța de mici să fie și stilați? De exemplu, le putem alege niște bijuterii pentru copii frumoase pe care să-i învățăm cum să le poarte.

Dar ce fel de accesorii li se potrivesc? Specialiștii magazinelor SOKOLOV recomandă câteva tipuri de bijuterii pe care le puteți dărui copiilor cu diverse ocazii.

  • Cerceii pentru copii

Fetițele sunt firi cochete, iar procesul de purtare al unor cercei pentru copii poate să înceapă atât din primele zile de viață, cât și din adolescență. Puteți opta pentru modele simple, stilate, comod de purtat. În plus, puteți să le faceți o adevărată colecție de cercei cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase, asortați cu ținutele pe care le poartă. Este recomandat ca la început să optați pentru modele medicinale care nu provoacă iritații sau reacții alergice.

  • Brățări 

Un alt cadou inspirat și frumos, mai ales dacă aveți un băiat sau o fată în preadolescență sau adolescență este brățara. Fie una simplă, fie una cu pandantiv, aceasta se va potrivi perfect cu orice fel de haine, de la sport casual la uniforma școlară pe care o poartă.

Atunci când alegeți niște brățări asigurați-vă că are o mărime confortabilă pentru copil, sa nu fie largă, incât să cadă și nici prea strânsă ca să se rupă prea repede. Totodată, mecanismul de închidere – deschidere trebuie să fie ușor de manevrat și de folosit.

Copiilor, de regulă, li se potrivesc modele din argint, aur, aur alb cu design simplu  și stilat.

  • Ceasuri

Copiii pot învăța să fie mai punctuali, dacă poartă un ceas. Da, acest accesoriu e la îndemâna părinților, fie că e unul smart, fie că e unul clasic. Cel mic va putea estima perioada rămasă din timpul orelor, va ajunge la timp acasă și va distinge între a întârzia sau nu cu venirea acasă.

Este important să alegeți un model comod la purtare și ușor de folosit, rezistent la orice fel de acțiuni mecanice.

  • Lanț cu pandantiv

De cele mai dese ori, un lanț de argint cu un pandantiv, cu o literă sau cu o cruciuliță este cadoul perfect pe care-l poți oferi la tăierea moțului sau la botezul unui copil. Alegeți modele versatile, ușor de pus și de scos de la gâtul celui mic.

Acum puteți găsi modelele dorite în magazinele SOKOLOV și să-i faceți celui mic o surpriză bine meritată.

SOKOLOV – bijuterii inspirate de tine!

Distribuie articolul: