Meghan Markle a accesorizat o ținută clasică cu bijuterii în valoare de 400.000 de dolari. Meghan știe să iasă în evidență. Pentru ultima ei apariție online de ieri, soția Prințului Harry a îmbrăcat clasica ei combinație de cămașă deschisă la culoare și blugi, dar accesoriile au făcut diferența. 

Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a apărut pe contul de YouTube Brightly Storytime, pentru a citi din cartea ei pentru copii, „The Bench.”

Cu o cămașă de un albastru deschis, blugi și un coc elegant, Meghan a adăugat un pic de strălucire ținutei sale, purtând la mână un ceas Cartier Tank din aur, de 23.000 de dolari, care i-a aparținut cândva Prințesei Diana. Ceasul a fost combinat de Meghan cu o brățară de aur Cartier Love de 6.900 de dolari.

De asemenea, se crede că a purtat și o brățară subțire din aur de 3.000 de dolari, semnată de Jennifer Meyer, și un inel cu diamante Lorraine Schwartz, în valoare de aproximativ 62.000 de dolari. Page Six a susținut anterior că piesa a fost făcută cu „diamante primite de duci din Orientul Mijlociu”.

Da, Ducesa are cu ce 😀

Distribuie articolul: