Bianca a fost un copil foarte așteptat în familia specialistei în comunicare și PR Irina Bodolică Bureț și a soțului ei. Chiar din primele luni, părinții și-au manifestat bucuria frumuseții de fetițe din plin pe rețelele sociale. Cochetă și foarte fashion, micuța are acum și un cont de Instagram, drept că e administrat și numit în cinstea mamei – Bianca`s Mommy. Aflăm că micuța este model de la câteva luni, iar garderoba ei este neîncăpătoare!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@getatihu pentru ca detaliile fac diferenta!❤

O postare distribuită de Baby girl Bianca (@bianca_s_mommy) pe

5 ținute, la doar câteva zile

„Prima ședință foto a Biancăi a fost exact la o săptămână după naștere. Atunci ședința new-born a durat sașe ore, iar Bianca s-a simțit perfect, schimbând cinci ținute. Mai târziu, una dintre acele poze a ajuns pe panourile publicitare din București, promovând un brand. Cariera de „model” (zâmbește) a fetiței noastre a început pe la 8 luni, când în urma un casting, Bianca a fost selectată din 2000 mii de copii pentru categoria ei de vârstă. Astfel debutul a fost pentru Kids Avenue Mayoral. Au urmat ulterior colaborări cu brandurile autohtone LeniCris, MieDor, BabyOno (imaginea brandului), Tihu`s Embrodery și Shopping MallDova (revista jubiliară)”, ne povestește Irina, mămica fetiței.

De departe copilul cuminte și ascultător

„La ședințele foto, Bianca doar cuminte nu este (râde). De obicei, cele mai frumoase poze cu ea sunt cele „neregizate”. Deja ne-am convins: cele mai relevante emoții, de pus în ramă, au fost surprinse cu telefonul în timp ce se juca, cânta, inventa ceva și nu au nici o tangență cu shooting-urile profesionale în studiouri, care „storc” zâmbete și emoții și „descarcă bateriile” părinților.
Atunci când vrem poze de familie, tragem după noi fotograful și pur și simplu ne ditrăm în parc. Doar așa reușim să mai prindem o poză în trei, în care să zâmbim larg și să fim cu ochii țintiți spre obiectiv”, ne dezvăluie mămica.

Explorează absolut totul

„Bianca e curioasă și plină de energie, pe care o folosește să exploreze tot. Are o pasiune aparte pentru muzică și îi place să danseze, în ritm cu inima mamei (râde). E mereu veselă și zâmbește oricui se uită în ochii ei de culoarea zahărului brun. Cei care au cunoscut-o, au îndrăgit-o iremediabil! Noi nu o forțăm să îmbrace ceva sau să facă poze, ci doar încercăm să prindem momentele ei de bucurie”, ne mai spune Irina Bodolica-Bureț.

Are o pasiune pentru accesorii

„Bianca are tot ce și-ar dori și ar putea să aibă un copil de vârsta ei. A făcut o pasiune pentru accesorii și ne fascinează de fiecare dată când le asortează. Orice nou pentru ea e fascinant, se pierde în detalii, se uită, analizează, măsoară… Ca orice fetita la vârsta ei se visează prințesă, iar culoarea ei preferată e pink și mov. În materie de ținute, preferă doar rochițele, în special tip prințesă și fustițele care se rotesc. Cu mare greu acceptă pantaloni sau pantaloni scurți, doar dacă sunt „foarte stilați”… cred că multe mame de fete se recunosc în descrierea mea. În garderobă are peste 200 de rochii „cu povești”, iar mai nou a început ea să își aleagă ținutele în funcție de dispoziție și de culorile curcubeului”, ne mai spune „Bianca`s Mommy”.

Nelipsite în garderoba fetelor sunt tinutele mamă-fiică!

Cea mai frumoasă experiență din viață

„Mi-a luat aproape 30 de ani ca să percep noțiunea de Mamă și doar o secundă ca să realizez cât de esențială este această postură pentru mine. După cea mai lungă așteptare a celui mai important și drag „proiect” din viața noastră, care continuă să ne intensifice fericirea din familie, astăzi ne trăim a doua copilărie. Cu păpuși care miros a vanilie, cu baloane colorate, leggo, squash, mașinuțe și o garderobă imeeeensă și colorată plină cu rochițe!!! Ce poate fi mai frumos?

A fost cea mai frumoasă experiență în calitatea noastră de Părinți. Am reușit să formăm echipă bună împreună cu Bianca, reușind să ne sincronizăm într-un final somnul, făcând istorie din zecile de nopți albe în care am alinat fiecare colică și dințișor. Zâmbim atunci când ne amintim de clipa când centrul universului a apărut în viața noastră fără nici o fișă cu instrucțiuni de creștere, iar azi e domnișoară în toată regula, cu personalitate și caracter, pe care nu ezită să și-l manifeste când e cazul”, ne-a mai dezvăluit irina, mama Biancăi.

Și-au propus să renunțe la dogme

„Noi, adulții, începem să ne pregătim copiii pentru viață de la vârstă fragedă, învățându-i principiile cu care noi am fost educați și disciplinați. Noi ne-am propus să renunțăm la dogmele care ne-au limitat pe noi în copilăria noastră și ne-am propus să investim toată încrederea în capacitățile Biancăi. Încă nu știm dacă e corectă intenția noastră, dar mult mai important este să o învățăm pe ea să aleagă între acestea, să-și folosească propria percepție și intuiție în a alege, să devină independentă și naturală, oferindu-i baza de care are nevoie pentru a-și face propriile alegeri în viitor. Mie mi-ar place să-și aleagă domeniul aviației, bunicii o văd contabilă, medic, iar pentru Tati, rămâne mica lui Prințesă cochetă!”, ne mai spune Irina Bodolica-Bureț, comunicatoare în cadrul Autorității Aeronauticii Civile.

Foto: Arhivă de familie