Veste bombă în showbizul românesc: Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în secret pe 1 august. Cununia civilă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi are loc la doar două zile după ce afaceristul i-a oferit inelul de logodnă, care a costat aproape 10.000 de euro, notează cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a ales să poarte în ziua cununiei civile cu Alex Bodi o rochie albă din dantelă, care are o croială foarte sexy și care îi pune în evidență trupul fără imperfecțiuni, vedeta ținea în mână un superb buchet de trandafiri roz și mov.

Ceremonia civilă s-a încheiat, iar Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ieșit fericiți din clădire, însoțiți de câțiva prieteni apropiați care le-au fost alături, dar și de nașii lor.

Discreți cei doi nu au făcut prea multe declarații, însă persoanele apropiate au ținut să le ureze toate cele bune, printre care și Victor Slav.

„Doamne ajută! Casă de piatră! Eu nu am cum să îi doresc răul Biancăi pentru că este mama copilului meu. Atâta timp cât ea este fericită știu că și micuței noastre o să îi fie bine. Le doresc tot binele din lume și să fie fericiți!”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Imagine similară

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

SURSA

Foto: Facebook.com, Instagram.com, Cancan.ro.