Beyoncé, în vârstă de 39 de ani, e foarte populară în industria muzicală. Aceasta mai deține și o linie de îmbrăcăminte sport. Recent, artista a lansat o colecție nouă de haine și pentru copiii mici. În imaginea principală a pozat alături cei trei copiii ai ei. 

În campania publicitară pentru noua colecție „Ivy Park & Adidas”, vedeta apare împreună cu Blue Ivy, 9 ani, și gemenii Rumi și Sir, de 4 ani. Tematica vestimentației e una Cowboy-rodeo, iar Beyonce poartă ținute asortate cu cele ale copiilor.


După ce un fragment al acestei reclame a apărut pe Instagramul brandului, internauții au tot scris comentarii de laudă.


Mulți fani au scris că reclamele îi inspiră să aibă copii, deoarece hainele pentru cei mici din noua colecție arată foarte frumos și elegant.


„Rodeo nu este doar pentru adulți. Vă prezentăm IVY PARK Kids”, a scris vedeta pe Instagram.


Beyoncé plănuia de mult să lanseze o colecție de îmbrăcăminte pentru copii și a vorbit despre acest fapt în ultimul ei interviu cu Harper’s Bazaar.

„În timpul vacanțelor noastre de familie, ne place să me asortăm ținutele. Copiii mei veneau de obicei cu mine pe platou și îi îmbrăcăm în XXS. Deci, a fost o idee bună ca Ivy Park să introducă modele cheie și pentru dimensiunea copiilor”, a spus artista.

Vezi aici și videoul campaniei:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от IVY PARK (@weareivypark)

 

Distribuie articolul: