Beyonce este o mămică celebră, i-a adus pe lume pe gemenii Rum și Sir în urmă cu două luni, iar Beyonce arată trăsnet după ce a dat jos kilogramele în plus. Fanii au apreciat că a revenit într-un timp atât de scurt la o siluetă trasă prin inel, însă o fotografie distribuită de cântăreață pe contul său de Instagram i-a scandalizat pe mulți internauți.

Într-o rochie cu un decolteu adânc, așezată la o masă, Bey s-a fotografiat cu paharul de vin dus la gură, lucru care nu a putut fi trecut cu vederea de fani. Pentru internauți, este inadmisibil ceea ce diva a făcut, considerând că ea ar trebui să fie un model de urmat. A dat foc la întreg internetul după ce a luat o pauză de la schimbatul scutecelor și îngrijirea gemenilor, ca să iasă cu soțul său, Jay  Z, în oraș, unde au băut câte un pahar de vin. 

„Sper că Beyonce nu-și folosește sânii să-i hrănească pe gemeni după acel pahar de vin”, a scris un internaut.

capture-20170814-073921

Alții i-au sărit imediat în apărare divei:

 „Oamenii se grăbesc întotdeauna să judece, cum știi că acolo este vin și cum știi că încă alăptează? Să crești copii este o muncă grea și uneori ai nevoie de o pauză.”, sau  ” Este o nebunie să-i refuzi unei femei un pahar de vin, chiar dacă alăptează. Puținul alcool băut se elimină din laptele matern în decursul a două ore. Un pahar de vin nu este o crimă”, citează okmagazine.ro.

Distribuie articolul: