Ben Affleck este tot mai generos în declarații în ultimul timp. Actorul nu a vorbit de multe ori până acum despre probleme destul de serioase pe care le-a avut cu alcoolul. Acesta a fost surprins nu de puține ori într-o stare greu de descris în cuvinte. Se pare că acum toate aceste probleme sunt în trecut, actorul spune că trăiește o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. 

 

Într-un interviu recent, actorul a dat de înțeles că probleme sale cu consumul excesiv de alcool au au fost generate de căsnicia nefericită cu Jennifer Garner. Acesta a mărturisit că, dacă ar fi rămas în relația cu actrița în vârstă de 49 de ani, probabil că ar fi continuat să consume alcool.

„Probabil că încă aș fi băut. E unul dintre motivele pentru care am început să beau… pentru că eram prins”, a spus Affleck, recunoscând că nu era fericit în căsnicia cu Garner.

 

„Mă gândeam… Nu pot să plec din cauza copiilor mei, dar nu sunt fericit. Ce fac? Așa că ceea ce am făcut a fost să beau o sticlă de whisky și să adorm pe canapea, lucru care s-a dovedit a nu fi o soluție”.

„Am avut o căsnicie care nu a mers. Cu o persoană pe care o iubesc și o respect, dar cu care nu ar fi trebuit să mai fiu căsătorit. Am încercat. Am încercat. Am încercat pentru că aveam copii. Amândoi am simțit că acesta nu este exemplul de căsnicie pe care copiii noștri ar trebui să îl vadă”, a mai spus Affleck.

Actorul a mai adăugat că acum se înțelege bine cu fosta lui soție și păstrează o relație frumoasă de dragul copiilor lor.

Jannifer Garner, Ben și noua sa parteneră, JLo au petrecut Halloween-ul împreună. Copii actorului și a cântăreței au fost încântați, se pare că aceștia au legat deja o relație de prietenie.

O sursă a declarat pentru People că Jennifer Lopez se înțelege de minune cu copii lui Ben, lucru care este o mare bucurie pentru actor. Dacă copii sunt fericiți, atunci și Ben este mulțumit, a adăugat sursa.

 

 

Distribuie articolul: