Bella Hadid, în vârstă de 24 de ani, apare singură pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes. Dar, în timpul său liber, este alături de noul ei iubit: art-directorul Mark Kalman. Cuplul nu și-a confirmat încă relația, dar publicul este sigur că Bella și Mark sunt mai mult decât prieteni.

Ieri, în timpul lor liber, cei doi se relaxau pe plaja unui hotel. Paparazzi i-au fotografia înotând în mare și sărind de pe stâncă. Când Bella a ieșit din apă, Mark a acoperit-o cu mare grijă cu un prosop.

O persoană apropiată cuplului a spus că Bella și Mark au încercat să-și păstreze în secret relația, dar când a devenit clar că între ei este ceva serios, au decis să o facă publică. Atunci Hadid a publicat o fotografie pe Instagram alături de iubitul ei.

Bella s-a bucurat că a fost văzută lângă el. Acum ea într-adevăr este foarte fericită”, a spus sursa.

Citește și: Bella Hadid a publicat o fotografie alături de noua sa pereche! Modelul a spus că se simte „iubită” (Foto)

Ultima poveste de dragoste a vedetei a fost cu repperul The Weeknd, de care s-a despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. Potrivit zvonurilor, acum și în viața repperului au loc schimbări, el a fost surprins de mai mult ori alături de Angelina Jolie.

Citește și: Să fie totuși o idilă între ei? Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși din nou… la un concert (Foto)

 Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: