Primăvara, soare, totul se trezește la viață.  Dacă există un singur lucru pe care să-l pui pe față chiar astăzi, atunci ar trebui să fie cea mai bună cremă cu protecție solară pentru față. Dermatologii insistă asupra acestui aspect, deoarece este una dintre cele mai bune modalități (dacă nu cea mai bună!) de a-ți proteja pielea, indiferent de nuanță.

Bineânțeles, în prioritate este să previi arsurile solare, care îți pot crește riscul de cancer de piele. Însă, ca bonus major, cea mai bună cremă cu protecție solară pentru față îți menține, în plus, aspectul tânăr al pielii. Aici îți spunem care sunt cele mai bune de pe piață:

La Roche Posay face cream with sunscreen

Dacă vrei un indice SPF mare și-ți dorești o textură cremoasă, netedă și mai bogată, aceasta este ideală.

Bioderma Photoderm MAX

Este o cremă cu protecție solară organică. Are PF 50+ și PPD 42. Protecția UVA din această cremă cu protecție solară este foarte ridicată, ceea ce este minunat pentru prevenirea ridurilor.

Garnier Ambre Solaire

Este o cremă pentru pielea sensibilă sub formă de spray este foarte ușor de aplicat, cu o textură lejeră și non-grasă. Poate fi aplicat și peste machiaj.

Avene SPF 50+  Triasorb


Este o cremă SPF fără parfum, care oferă protecție împotriva razelor UV foarte bună. În plus, hidratează pielea și lasă un finisaj fără strălucire, fiind o bază bună pentru machiaj.

CeraVe  SPF25  cremă hidratantă de față


Crema hidratantă de față de la CeraVe cu SPF 25 este ideală pentru tenul normal cu tendințe de uscare. Se absoarbe ușor în piele, are o textură lejeră.

Distribuie articolul: