Prințesa  de Wales, Kate Middleton, este eleganța personificată! De la statura ei grațioasă până la zâmbetul ei umil, Kate Middleton este într-adevăr o regalitate britanică. Stilul și frumusețea ei sunt mereu în tendințe și ea a fost într-adevăr o mare inspirație pentru frumusețe. Prin urmare, am detaliat sfaturile cheie de frumusețe pe care le-am derivat de la însăși prințesa pentru portalul fabbon.com.

Pielea perfectă

 

Pielea curată și curată este esențială! Fața ta este primul lucru pe care cineva îl vede, iar pentru cei din mediul regal, nu există niciun compromis!

Kate Middleton este o fană a produselor Karin Herzog de foarte mult timp! De asemenea, folosește ulei de măceș în regimul ei de îngrijire a pielii.

Alegerea culorii

Kate Middleton, fiind o regalitate, este foarte conștientă de alegerea culorilor. Alegerea culorii pentru ținută, accesoriile și machiajul ei se află în gama de neutre, pasteluri, maro îndrăzneț și măsline. Nu există elemente luminoase și strălucitoare care să arate foarte bine.

Machiajul ei este, de asemenea, păstrat neutru și accentuat, în timp ce ținutele ei sunt stratificate în mai multe culori, care sunt îndrăznețe, dar subtile.

Părul de glorie a prințesei

 

Kate are părul în valuri largi și bucle moi care reflectă o explozie proaspătă cu tone de volum. Ea folosește șamponul de netezire nutritiv bain oléo-relax Kérastase, care este magia din spatele coamei sale superbe.
De asemenea, se zvonește că folosește șampon 2 în 1, care este „holist botanic fără spumă”. Are o formulă fără sulfat și este blând cu părul.

Machiaj neutru, dar clar

Kate este populară pentru stilul ei de machiaj neutru. Ea alege să accentueze o trăsătură, dar nu toate împreună.

De obicei, se ține de nuanțe pastelate de roz și bej. În  cazul în care alege o culoare ușor îndrăzneață pentru buze, restul feței este păstrat foarte subtil.

Coafuri și accesorii elegante

 

Kate Middleton ține la coafuri simple, dar elegante. Aceasta  își strânge părul cu diverse accesorii. Îl poate lăsa pe spate drept și elegant sau prins într-o jumătate de updo. Ea este adesea văzută accesorizând cu pălării șic, în funcție de vreme și ocazii.

Manichiură simplă și lucioasă

Manichiura simplă și franțuzească are avantajul de a arăta elegant și se potrivesc cu orice ținută!

Deoarece nu au voie să-și vopsească unghiile în altă culoare, unghiile lui Kate rămân clare și transparente. Ca urmare a unei manichiuri obișnuite, fără culori, modele, doar unghii naturale roz și lucioase.

Statură echilibră și regală

Mai mult, cel mai important lucru al frumuseții învățat de la Kate Middleton este să îmbrățișezi. Este adesea observată în sport și activități filantropice în care eleganța ei este păstrată. Limbajul corpului și statura ei rămân mereu echilibrate cu declarația ei de stil, mereu la punct.

Este timpul să dezlănțuiți regina din interior și să vă stilați la fel ca prințesa de Wales.

Distribuie articolul: