Chiar dacă sunt departe de casă de ziua de naștere a Capitalei, mai mulți basarabeni s-au gândit să surprindă chișinăuienii prin mesaje video, trimise de la distanță. Ideea creării unui colaj video aparține unui serviciu de livrare a florilor, cu experiență de peste 7 ani.

În cinstea Hramului orașului Chișinău, serviciul de livrare a florilor ForYou.md a făcut public un clip care a adunat un număr record de vizualizări în ore numărate: peste 11 mii.

La Mulți Ani, Chișinău! De peste mări și țări. În roluri principale: prietenii și cumpărătorii noștri. Mulțumim fiecărei persoane în parte, pentru implicare”, spun autorii. 

Potagoniștii imaginilor video sunt nimeni alții decât basarebeni care țin la acest oraș, chiar dacă se află departe de el, în destinații ca Seattle (SUA); Cipru; Sibiu (România); Mannheim și Kassel (Germania); Moscova (Federația Rusă); Paris (Franța); Shanghai (China); Paris, Kassel; munții Alpi; orașele Dublin și Killarney (Irlanda); Mazandran (Iran); India și chiar Mauritius.

„Chiar dacă suntem departe, suntem cu gândul la tine, Chișinău. Să devii cel mai bun oraș din lume”, transmit conaționalii noștrii, de la mii de kilometri distanță.

La Multi Ani Chisinau! de peste mari si tari.La Multi Ani Chisinau! de peste mari si tari.
In roluri principale: prietenii si cumparatorii nostri.
p.s. Multumim fiecarei persoane in parte, pt implicare.

Posted by foryou.md on 13 Octombrie 2016

Foto: captură video