Andreea Marin a prezentat aseară prima ediție a Galei Demnității, în cadrul căreia au fost prezentate cazurile impresionante ale unor persoane cu dizabilități ori ajunse victime ale violenței domestrice, oameni care au avut curajul să lupte pentru a ieși din mediul toxic în care trăiau, având sprijinul proiectului “Alege Demnitatea”. Aceștia au fost desemnați Ambasadori ai Demnității, printre care şi modelul de viaţă admirat la Dare Social Fashion Show - Lilia Mîndru.

Lilia Mîndru a fost protagonista clipului de promovare al campaniei “Alege Demnitatea”, iniţiată de Andreea Marin, iar ulterior, moldoveanca noastră a rămas ca să lucreze în echipa Zânei Surprizelor, la „Preţuieşte Viaţa”.

gala demnitatii5Gala Demnității – ediția I, o seară încărcată de emoție, emoție și lumina pură, izvorâtă din ochii și sufletele persoanelor care au ales să trăiască frumos și demn. Pentru mine emoția a fost mai puternică și mai autentică decât oricând, fiindcă am avut-o alături pe mama. Mulțumesc celor care m-au sprijinit și m-au ajutat să strălucesc în această seară! Mulțumesc mama… pentru că ești cel mai autentic exemplu de dragoste necondiționată și devotament fără margini.
Mulțumesc dragă mea Andreea Marin, pentru surpriza gândită și făcută cu atâta drag!”, a notat Lilia pe contul său de Facebook. Se pare că surpriza pentru Lilia a fost dublă, tot în seara zilei de ieri, ea sărbătorindu-şi ziua de naştere.

gala demnitatii

Lilia, dar şi ceilalţi protagonişti ai proiectului au devenit sursă de inspirație pentru invitații galei și fiecare dintre ei a fost desemnat Ambasador al Demnității și onorat cu o diplomă și un trofeu. Gala Demnității a celebrat închiderea cu succes a proiectului de sprijin Alege Demnitatea și, totodată, alegerea unei vieți demne, fără compromisuri.

Foto: Facebook.com_AndreeaMarin