Zile numărate au mai rămas până la marele moment în care Serena Williams îi va dărui lui Alexis Ohanian primul său copil. Aflată în febra pregătirilor, tenismena numărul 1 în lume a organizat, în acest weekend, un Baby Shower de excepție în compania prietenelor.

Celebra tenismenă a sărbătorit viitoarea naștere a primului său copil în compania celor mai apropiate prietene. Sportiva de 35 de ani a avut-o alături pe sora ei – Venus Williams și amicele Eva Longoria, Ciara, Lala Anthony și Kelly Rowland.

When you and your crew go so far back to the 50's. Even then they had your back. @evalongoria @ciara @lala @kellyrowland @angiebeyince #shakerattleandroll2017 #babyO

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Dând parcă de înțeles că barza îi va aduce o fetiță, Serena a organizat o petrecere retro, în stilul anilor ’50. Participantele la petrecere s-au îmbrăcat în fuste cochete, iar pe capete și-au prins bandane. Acest Baby Shower a avut și o denumire personalizată: „Baby O’s Diner”.

gkyu

Evenimentul a avut loc sâmbătă, pe 5 august, în West Palm Beach, Florida, iar fotografiile de la petrecere au fost împărtășite pe paginile de Instagram și Snapchat ale eroinelor.

 

 

Detalii despre cum a fost, vedeți în poze:

Foto: Instagram.com, Snapchat