La începutul carierei, i s-a pus în vedere că nu va primi nimic de lucru în showbiz dacă nu îşi micşorează chirurgical nasul. Barbara a refuzat categoric să-şi retuşeze în vreun fel profilul şi, cu toate astea, a reuşit să devină starul legendar de azi. Şi asta în ciuda faptului că a făcut, în ultima vreme, atâtea operaţii estetice încât de-abia o mai recunoaştem.

Artista de 77 ani, care a câştigat un Oscar, un Grammy, un Tony, dar şi un Emmy, arată cât se poate de bine cu ajutorul intervenţiilor plastice de aproape 40.000 de dolari pe care şi le-a făcut până în prezent şi a tratamentelor estetice, în valoare de 7.000 de dolari, la care apelează în mod regulat, notează okmagazine.ro.

Lifting facial

E aproape imposibil ca, la aproape 80 de ani, să nu ai pielea feţei deloc lăsată, motiv pentru care avem toate motivele din lume să suspectăm că Streisand şi-a făcut lifting facial. Ce-i drept, pielea şi-a pierdut din elasticitate în tot acest proces – expresia facială a vedetei fiind cam rigidă – însă acesta este preţul pe care artista îl plăteşte pentru tenul ei fresh şi întins.

Intervenţie la nivelul sânilor

Există destui specialişti care susţin că o femeie aflată la menopauză nu are cum să-şi păstreze sânii fermi şi rutunzi la aproape 80 de ani. Nu mai rămâne decât să tragem concluzia că Barbra şi-a îmbunătăţit aspectul şi în această zonă a trupului ei. Dar măcar n-a exagerat, „lucrarea” fiind făcută cu mult bun gust.

Adio!, pleoape căzute!

Dacă e să privim câteva imagini de când era mai tânără, observăm un exces de piele la nivelul pleoapei superioare. Ei bine, acesta nu mai există în ziua de azi şi nicio cremă sau loţiune din lume nu-i poate face privirea mai cuprinzătoare şi mai frumoasă unei femei trecute bine de prima tinereţe. Ci doar bisturiul!

Liposucţie

Se menţine într-o formă de zile mari, silueta divei necunoscând, până acum, mari schimbări. Există destule publicaţii de peste Ocean care bănuiesc că Barbra a reuşit să-şi menţină talia la dimensiuni normale, pentru vârsta ei, doar cu ajutorul unei liposucţii.

Obraji deloc uscaţi

Cum spuneam, la 77 de ani, pielea pierde lupta cu gravitaţia şi devine decăzută, uscată, ridată şi, drept urmare, deloc atractivă. Nu e şi cazul lui Streisand, care afişează un ten la fel de întins ca-n tinereţe. Cum e posibil? Cu ajutorul unui filler, cel mai probabil, care a fost injectat pe la mijlocul obrajilor şi-i împiedică stafidirea – uscarea la extrem – a obrajilor.

De ce nu şi nasul?

În miezul mişcării #MeToo, Barbra Streisand a făcut o glumă. A spus că ea nu a fost hărţuită sexual pe timpul îndelungatei ei cariere din cauza faptului că n-a fost niciodată acea femeie frumoasă tipică de la Hollywood. Nasul ei proeminent a scos-o de pe lista divelor superbe din showbiz-ul american.

Alt posibil motiv pentru care legendara artistă nu şi-a operat niciodată nasul prin rinoplastie, e că o intervenție în acea zonă i-ar fi afectat vocea superbă care i-a asigurat succesul timp de decenii întregi.

Distribuie articolul: