Moldoveanca Irina Ceban, cu numele de scenă Irisha, stabilită de ani buni în România, a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale estetice. Tânăra și-a făcut rinoplastie și iată cum arată după ce și-a scos pansamentul.

Irisha a dezvăluit prin intermediul rețelelor sociale că și-a făcut operație la nas, publicând o fotografie și dezvăluind că au trecut ani buni până a prins la curaj.

„17.02.20 Prima operație din viața mea! M-am pregătit psihic mai bine de 10 ani pentru această intervenție și nu regret nicio secundă, chiar dacă acum îmi este greu și trec prin perioada de reabilitare, disconfort și durere. Am studiat toți doctorii atat din Romania cât și din afara țării cu minuțiozitate. Nu am avut deviație de sept sau ceva și n-o sa încep cu texte de genul „aveam nevoie” și chestii din astea banale”, a povestit Irina. În comentarii, tânăra a dezvăluit că operația a costat-o 3500 de euro.

Citește și: Antonia: „Am făcut operație la sâni”. Cât a costat-o intervenția (Foto)

Ulterior, Irisha a publicat un video pe vlogul său în care a oferit mai multe detalii începând cu primele ore de internare.

Aceasta a recunoscut că abia așteaptă să treacă perioada de reabilitare pentru a vedea rezultatul. Aseară tânăra și-a scos, în sfârșit, pansamentul și le-a arătat tuturor cum arată în prezent.

Sursa: Instagram