Weekendul trecut a fost marcat de un eveniment nu tocmai plăcut pentru vedeta TV. Un bărbat din Rusia a luat cu asalt o bancă cerând să i se organizeze o întâlnire cu Olga Buzova. Iată cum s-a întâmplat.

Inițial, Aleksey Baryshnikov, care a luat ostatici, a afirmat că are nevoie de „adevăr”. După cum s-a dovedit, nu a fost doar acesta motivul lui.

Alexei Baryshnikov, în vârstă de 34 de ani, a devenit brusc cunoscut de toată lumea, după ce weekendul trecut a încercat să ia ostatici în sucursala „Alfa Bank” de la Zemlyanoy Val. Atacatorul avea cu el un rucsac, în care, susținea el, deținea un exploziv. La „dispoziția sa” era doar un client al băncii, cu care a purtat o lungă conversație până la intervenția forțelor speciale.

Baryshnikov a tot insistat să se întâlnească cu Olga Buzova, dar nu a putut ajunge la ea. Ulterior, cântăreața a spus că era hotărâtă să participe la negocieri dacă ar fi fost solicitată de agențiile de ordine.

Pe 25 mai în mediul online a apărut primul interviu al invadatorului. El a spus publicației „Moskovsky Komsomolets” că nu avea un plan clar de acțiune și că acesta „s-a născut” literalmente din mers. Baryshnikov a subliniat că nu dorea bani. Nu avea decât o singură dorință – să-și vadă vedeta iubită.

„Așa s-a întâmplat. Am vrut să o văd pe Olga Buzova. M-am îndrăgostit”, a recunoscut Alex. Când a fost întrebat dacă mai vrea să se întâlnească cu prezentatoarea TV, acesta a schimbat subiectul discuției: „Și acum ce… Astăzi este procesul. Voi fi băgat în închisoare. Voi primi un termen. Voi merge în colonie. Dar nu sunt îngrijorat (zâmbește). Nu are importanță unde o să fiu. Peste tot este la fel pentru mine”, a spus Baryshnikov.

Pe 25 mai, s-a făcut cunoscut și faptul că instanța Khamovnichesky din Moscova l-a arestat preventiv pe bărbat, până la data de 23 iulie. Anterior, Baryshnikov a mai fost condamnat.

Distribuie articolul: