Faimosul brand olandez Suitsupply, specilizat în producerea costumelor pentru bărbați a lansat un brand subsidiar de costume elegante, de data aceasta, pentru femei. Pentru început s-a optat pentru o publicitate senzațională făcută mărcii, astfel în mediul rețelelor sociale s-a lansat campania #nodressingmen, această campanie la rândul ei a trezit foarte multe discuții. 

Campania publicitară #nodressingmen este destinată deschiderii magazinului Suitstudio în orașul New York de la sfârșitul lunii octombrie. În poze apare faimosul model Rianne ten Haken îmbrăcată într-un un costum în stil masculin, foarte elegant, în timp ce modelele masculine apar dezgolite în poze. Astfel, datorită faptului că de regulă, femeile sunt cele care apar de cele mai dese ori dezgolite în poze și nu bărbații, acestă campanie a trezit discuții controversate.

Astfel încât de cele mai dese ori femeile sunt cele care apar dezgolite, s-a ajuns să se pună un preț exagerat pe aspectul fizic al femeii și mai puțini s-au întrebat ce reprezintă partea feminină din punct de vedere emoțional sau al inteligenței făpturii feminine. Într-un final femeile au ajuns să fie prinse în goana de a arăta ca „fata de pe copertă”, crezând că frumusețea exterioară este unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să-i dețină o femeie ca să fie atractivă și pe placul bărbaților.

În mod evident, tactica de a manipula femeile cu „standarde ale frumuseții” este extrem de convenabilă și profitabilă în procesul de promovare a materialelor și serviciilor. Asta pentru că o femeie intimidată și nemulțumită de modul în care arată va cumpăra orice produs pentru a primi statutul, respectul și atenția în fața mediului înconjurător.

Astfel, cu ajutorul acestei campanii, brandul a „ucis două păsări cu o singură piatră”: în primul rând femeia la costum este o imagine foarte actuală în contextul în care se lucrează atât de mult la procesul egalității dintre genuri. Iar în al doilea rând, campania ne-a arătat cât de ridicol și absurd este faptul că imaginea femeii dezgolite ne pare atât de ordinară, pe când momentul când aceasta apare într-un costum elegant alături de un bărbat dezgolit trezește controverse.