Feerie, dans, emoție și partituri fermecătoare la Shopping MallDova! Pe 20 decembrie, parterul centrului comercial a găzduit baletul „Spărgătorul de nuci” – o capodoperă demnă de un Crăciun de poveste. Sute de vizitatori au urmărit fascinați aventura lui Marie și a prințului său, derulată pe ritmurile unei simfonii de vis, semnate de marele Piotr Ilici Ceaikovski. Cei care au creat atmosfera de basm au fost copiii de la Centrul Republican „Artico” și  tinerii de la Colegiul Național de Coregrafie. 

Avându-și premiera mondială pe 6 decembrie 1892, la Teatrul Mariinski din Sankt-Petersburg, „Spărgătorul de nuci” este astăzi cel mai apreciat spectacol de Crăciun, în care muzica şi dansul se împletesc într-o perfecţiune desăvârşită. „Visul de iarnă” a fascinat copiii și adulții deopotrivă, iar pentru unii vizitatori ai Shopping MallDova a fost o revelație.

Erica, clientă Shopping MallDova: „E ceva senzațional când vii cu copiii la mall și aici, din senin, ai parte de un spectacol atât de frumos. Ideea este super, având în vedere că generația tânără este tot mai puțin interesată de balet, de arta lirică.”

Elena, clientă Shopping MallDova: „Concertul a fost extraordinar, copiii au muncit foarte mult și mi se pare o idee foarte faină să organizezi pentru oameni un astfel de concert în preajma sărbătorilor, în special în mall.”

Adrian, client Shopping MallDova: „Din păcate, omul modern uită de importanța artei și tot mai rar merge la teatru. Admirând acest balet oricine va redescoperi arta și va înțelege cât este de frumoasă ea.”

Exaltarea publicului au simțit-o și protagoniștii baletului. Ei speră că prin munca lor vor inspira cât mai mulți moldoveni să îndrăgească baletul – o formă de artă care „povestește” fără cuvinte.

Vlad, solist, baletul „Spărgătorul de Nuci”: „A fost un public cald care a aplaudat la fiecare act, chiar dacă anturajul a fost puțin diferit față de scena unui teatru.”

Luminița, solistă, baletul „Spărgătorul de Nuci”: „Baletul merită a fi apreciat, dar, din păcate, nu toată lumea cunoaște despre această artă. Sper ca datorită acestui eveniment organizat la Shoping MallDova cât mai mulți oameni să meargă la teatru.”

Crăciunul de Poveste continuă la Shopping MallDova! Pe 14 ianuarie vor fi anunțați câștigătorii tombolei aniversare, la care pot participa toți clienții care vor face cumpărături de minim 300 de lei în magazinele din incinta mall-ului. Premiile puse la bătaie sunt: 10 city break-uri, 10 IPhone X și 10.000 euro!

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!

P