Din dorința de a fi diferiți se nasc cele mai creative idei. O mămică de la noi și-a dorit să meargă la maternitate altfel decât se obișnuiește și a creat o cutie specială pentru toate lucrurile bebelușului. Știa deja numele viitorului copil, iar de la acesta a venit și numele creației – Iris Box.

Diana Ballerini își amintește că nu accepta ideea de a pune lucrurile copilului într-o simplă valiză. A stricat multe accesorii și pânză până să ajungă să-i placă ceea ce a numit ulterior chiar cu numele fiicei sale – Iris.

„Ideea a apărut atunci când eram însărcinată cu Iris, al doilea copil al meu. Doream să mă duc la maternitate cu ceva deosebit, nu cu o banală valiză. În a noua lună de sarcină am căutat peste tot o cutie de genul, dar fără succes. Aveam eu niște standarde în minte și ele, apropo, au crescut cu anii, așa că am zis că e timpul să o fac eu. După mult chin, o grămadă de clei și panglici, stofe potrivite și căutare de decoruri sofisticate, a apărut cutia lui Iris sau Iris Box. Eu am fost extrem de împlinită că am reușit să mă duc la maternitate diferit”, ne-a mărturisit Diana.

Tatiana Heghea, cu Iris Box

Pentru că ideile frumoase sunt molipsitoare, Diana a făcut poftă tuturor prietenelor sale de o cutie similară. Mai mult, singură și-a făcut obiceiul de a-și promova creația, dăruind diverse cadouri în Iris Box.

„Am făcut cadou cutii similare amicelor mele și le-am surprins foarte plăcut. Multe dintre ele, văzându-mi „valiza de maternitate” și-au dorit una, însă după preferințele și ideile lor, așa că eu am ajuns să visez cutii originale și să le creez în fiecare oră pe care o am liberă. Cred cu tărie că noi suntem cei care ne promovăm cel mai bine creația, deci am început să dăruiesc majoritatea lucrurilor cu diverse ocazii în cutii similare, iar reacțiile erau mai spectaculoase pentru ambalaj uneori decât pentru cadoul în sine”, recunoaște creatoarea.

Mariana Mihăilă a primit în dar pentru băiețelul ei primele lucruri tot în Iris Box

Cu timpul, Iris Box a devenit utilă pentru diverse alte scopuri, designul creațiilor evoluând mai mult și mai mult și fiind mereu în continuă perfecționare și personalizate la maxim.

„Așa am înțeles, spre exemplu, că o asemenea cutie este perfectă pentru păstrarea unei pălării – doamnele care poartă pălării sau au mai multe probabil mă înțeleg cel mai bine. Iris Box este solicitată pentru cadourile pentru noi-născuți, mai cu seamă de nașe sau bunicuțe și sunt la fel de potrivite pentru a împacheta foarte elegant darurile de nuntă. Până la urmă, orice cadou își găsește locul perfect într-o asemenea cutie, portivită cu un capac ermetic și accesorizată în cel mai original mod posibil”, ne mai declară Diana Ballerini.

Foto: Iris Box