În pofida faptului că relația cu mama sa , Victoria Lungu este foarte tensionată, modela Valeria Lungu este pregătită să devină mamă. Își dorește ca iubitul său, Alex să-i propună să devină soția lui și mica lor familie să se mărească cu încă  un membru, cât mai repede posibil.

„Ne dorim foarte mult să facem copii. Sper să mă ceară cât de curând posibil, ca să pot face și acest lucru, pentru că nu-mi doresc să fac un copil fiind necăsătorită. Să fac măcar cununia civilă că nunta vreau să o fac după ce se naște copilul. Am așa o viziune, ca să fie copilul meu la nunta mea și să-mi arunce buchetul. Mi se pare super drăguț. Oricum îmi doresc o nuntă foarte micuță, să vină doar familia și cei mai buni prieteni. . .să fie ca o petrecere” – și-a împărtășit visul Valeria, pe TikTok.

Tânăra deja a ales și locul unde va avea loc evenimentul, Italia sau Santorini. Valeria a planificat și cu ce se va ocupa în perioada sarcinii. Ea a menționat că a lansat o nouă afacere în Londra, care i-ar aduce un venit stabil.

„Eu mi-am propus ca atunci сând o să fiu gravidă să lucrez mai puțin și să-mi acord mie mai mult timp și să am grijă de corpul meu”.

În comparație cu Victoria Lungu, Valeria nu a comentat relația cu mama.

Distribuie articolul: