De-a lungul vieții sale îndelungate, clarvăzătoarea a reușit să facă multe predicții, atât pentru viitorul apropiat cât și pentru cel îndepărtat. Vanga a „văzut” că în 2020 lumea se va confrunta cu o epidemie de amploare! 

Nu avem nicio îndoială că aproape toată lumea a auzit de Vanga. Clarvăzătoarea de origine bulgară a uimit cu previziunile exacte, numeroși pelerini care au vizitat-o din toate colțurile lumii. Încredere în previziunile femeii nevăzătoare aveau și marile puteri: aceasta avea relații de prietenie cu politicieni, militari, vedete internaționale și chiar cu președinții. Vanga vorbea adesea despre viitorul planetei noastre. Avea frecvent viziuni legate de războaie, epidemii și multe alte probleme globale.

Recent, experții au găsit informații despre anul 2020 în înregistrările Babei Vanga. Clarvăzătoarea a prezis o izbucnire a „unei boli „uitate” asociate cu creșterea activității solare”.

Citește și: Cu ce ne amenință coronavirusul, potrivit astrologului Sergiu Iordachi

Oare femeia vorbea despre coronavirus?

Aceasta a avertizat: Boala va acoperi întreaga lume și va afecta un număr imens de persoane, dar la scurt timp va dispărea. Asta pentru că până în anul 2021, activitatea solară va scădea brusc.

De-a lungul vieții sale, Vanga a făcut câteva mii de predicții: multe dintre ele s-au adeverit, dar unele evenimente așa și nu s-au întâmplat. Cu toate acestea, predicțiile clarvăzătoarei că noul coronavirus se va retrage curând nu poate decât să consoleze și să ofere speranțe.

Credeți că aceasta profeție este legată de pandemia coronavirus?

Sursa: Woman.ru