Și-a pus capăt zilelor, pentru că a trecut prin hărțuire. Potrivit news.ro, o femeie medic, Lisa-Marie Kellermayr, s-a sinucis după ce a primit ameninţări cu moartea de la activişti împotriva vaccinării anticovid şi unor adepţi ai teoriei conspiraţiei cu privire la covid-19. 

Lisa-Marie Kellermayr era o reprezentantă cunoscută a luptei împotriva covid-19 în Austria, deoarece acorda cu regularitate interviuri televiziunilor austriere, în care promova vaccinarea împotriva covid-19.

„Să punem capăt acestor afirmaţii alarmiste şi acestor tentative de intimidare. Ura şi intoleranţa nu au ce căuta în Austria”, denunţă preşedintele austriac Alexander Van der Bellen.

Preşedintele austriac i-a adus un omagiu medicului, pentru angajamentul în lupta împotriva virusului şi abordarea prudentă împotriva pandemiei. El a condamnat persoanele care „au speriat-o, au ameninţat-o mai întâi pe Internet, iar apoi personal, ducându-se direct în cabinetul său”.

Presa austriacă scrie că ea a fost nevoită să-şi închisă temporar cabinetul, după ce a ajuns să cheltuiască 8.000 până la 10.000 de euro pe lună cu agenţi se securitate, din cauza ameninţărilor pe care le primea.

Lisa-Marie Kellermayr a fost găsită moartă vineri, în birou, în regiunea Austria Superioară. Presa austriacă scrie că lâgă corp a fost găsită o scrisoare în care-şi explica gestul.

Sursa: news.ro,

Distribuie articolul: