Aura este una dintre cele mai discrete vedete de la noi și rareori vorbește despre momentele mai puțin fericite din viața sa. În cea mai recentă postare de pe rețelele sociale, artista și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri despre destrămarea căsniciei sale și despre trăirile prin care a trecut de atunci, de acum trei ani. 

Interpreta a dezvăluit într-o postare emoționantă, ce simte, acum, la trei ani de la despărțirea de fostul său soț.

„Se spune că cifra 3 este una semnificativă. 3 ani durează iubirea. 3 ani e prima perioadă critică pentru un cuplu căsătorit. 3 ani e perioada care sfârșește suferința unei despărțiri și tămăduește definitiv sufetul și inima.

Azi sunt exact 3 ani de când într-o clipă… viața mea de cuplu s-a destrămat. S-a risipit ca un castel de nisip, de parcă nici n-a existat. Atunci, în acea clipă am înțeles, intuitiv probabil, că acesta este sfărșitul.

Sfârșitul unei căsnicii fericite de 15 ani, sfârșitul speranțelor, planurilor și viselor comune, sfârșitul unei iubiri, care promitea să fie până la capăt”, a început destăinuirea artista.

„Probabil nu aveam să-mi amintesc astăzi despre aceasta, dacă nu-mi amintea FB printr-o poză făcută în acea zi, departe de casă, într-un oraș minunat, pe care visam să-l vizitez de foarte mult timp. Ironia sorții… Nu a știut nici el (acel oraș) și nici eu, că va deveni martorul unei drame personale din viața mea.

Promit să-l reabilitez pe el, acel oraș minunat și să-l vizitez, trăind altfel de sentimente, diferite de atunci.

Azi… așa o postare. Poate prea personală, prea tristă… dar viața nu e numai bucurii. Important e să trecem cu demnitate prin toate încercările vieții”, încheie Aura, fără a dezvălui numele acelui oraș care a găzduit-o într-un moment dificil din viața ei.

Interpreta este cu siguranță un exemplu de femeie puternică, iar noi ne bucurăm să o vedem împlinită și fericită.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Cum a trecut Aura peste momentul greu din carieră și viața personală: „O singură ședință m-a ajutat să-mi schimb mentalitatea”