Gemenele interpretei, Lori și Beti, sunt omagiate astăzi. Aura a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale exprimându-și atât regretul cât și bucuria, trăiri legate de anul 2005.

Astăzi este o zi importantă pentru artistă. Fiicele interpretei, Lori și Beti, împlinesc câte 15 ani. Aura a făcut o postare emoționantă în care a dezvăluit emoțiile intense pe care le-a trăit de-a lungul timpului.

„Toată viata mea e din extreme. Urcușuri și coborârișuri… Dragoste și ură… Încredere și trădări… Așteptări și dezamăgiri… Pierderi și împliniri…

15 ani în urmă l-am pierdut pe tata… și tot acum 15 ani am primit cel mai frumos dar și cea mai mare Binecuvântare, fetițele mele, LORI și BETI. La mulți ani, scumpele mele! Vă iubesc la nesfârșit!!!

P.S. Azi fără petrecere, cadouri și flori, dar neapărat vom recupera. #stamacasa”, este mesajul transmis de artistă. Prietenii virtuali ai interpretei s-au grăbit să le felicite pe fete și să le aducă urări frumoase de bine.

În ajun, adică aseară artista a publicat un mesaj mai trist, dezvăluind  că avea o legătură specială cu tatăl său, care a trecut în neființă în același an în care ea a devenit mamă.

„Mi-amintesc… învățam în schimbul doi. Tata venea la amiază acasă să ia prănzul(lucra șofer) și eu, înainte de-a merge la lecții, dacă mama uita să-mi lase bani de școală, apelam la el.

De obicei, mama îmi dădea 15 copeici, nu mai mult…😊, pentru-o chiflă și un ceai.(ca toate mamele,mai econome…).

Când îi spuneam lui tata să-mi dea bani de școală, că mama a uitat, el niciodată nu mă-ntreba: „Cât?”… și-mi dădea tot ce găsea în buzunar. Putea fi și-o rublă, și două chiar. Pe-atunci, cu așa bani puteam să iau și 10 chifle și încă tot atâtea înghețate.
Uite-așa a fost tăticul meu. Omul,care niciodată nu a pus preț pe bani sau lucruri materiale. Generos și bun la suflet.
Azi, el ar fi împlinit 70 de ani…”, încheie Aura.

Ne alăturăm urărilor frumoase și le spunem gemenelor, care s-au transformat în niște domnișoare superbe, „La mulți ani, Lori și Beti”!

Sursa: Facebook.com

Distribuie articolul: