Artista Aura a oferit un interviu „Fără Protocol” jurnalistului Dorin Galben, unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Mulți nu au știut că artista a mai fost căsătorită. Primul mariaj a durat aprope trei ani, iar motivul divorțului a fost cel de-al doilea soț. Aura l-a întâlnit pe Veceslav Ceban și și-a dat seama că îl iubește și că vrea să își petreacă viața alături de el. 

Fertilizarea în Vitro…

Aura a divorțat de primul soț pe cale amiabilă, iar cu cel de-a doilea s-a căsătorit doar în Bisercă, apoi au urmat două fete superbe. Artista a mai dezvăluit că la 25 de ani a trecut printr-o operație, care nu i-a permis să devină mamă pe cale naturală. Pentru că voia foarte mult să devină mamă, artista a făcut fertilizarea în vitro la un medic în Kiev.

Divorțul de tatăl copiilor ei după 15 ani de relație…

Motivul? „E vorba de infidelitate și atunci când am aflat a fost ceva foarte șocant. Eu întotdeauna la acest capitol am fost categorică și el știa. Eu i-am spus: „Eu nu am să îți iert niciodată infidelitatea”. Pentru mine asta e o trădare. Tu în 15 ani de zile, tu ești cu omul acela trup și suflet, prea multe știți unul despre altul, tu deja trăiești cu viața lui și el cu a ta.

Eu când am aflat el nici măcar nu a vrut să recunoască. El a spus că nu e ceea ce cred și că de fapt e pur si simplu un flirt, pe când eu intuitiv am înțeles că nu e așa.”

Cum a aflat? „Am văzut un mesaj în telefonul lui. Nici măcar nu am vrut să îi intru în telefon. M-am aplecat peste umărul lui să îi spun ceva și am văzut mesajul… El s-a întors si m-a văzut plângând. Mie nu îmi venea să cred ceea ce am văzut.”

Aura a mai dezvăluit că o cunoștea pe amanta soțului. Nu era vreo rudă, dar o cunoștință. „El probabil a crezut că noi v-om depăși treaba asta și m-a lăsat cu: „Lasă că Auricăi îi va trece”.

Cineva mi-a spus că toți bărbații înșeală. Eu chiar nu cred că toți bărbații înșeală”. Aura a mai adăugat că fostul ei soț este și acum într-o relație cu amanta.

Ori am avut niște ochelari roz, ori omul atât de mult s-a schimbat…

„Pe mine mă dor foarte mult acțiunile de după. Acțiunile de după au fost atât de josnice, atât de urâte, atât de neomenești și nebărbătești că eu pur și simplu nu înțeleg cum am putut să trăiesc lângă acest om. Care a fost acel adevărat: cel cu care am trăit 15 ani sau cel pe care îl vedeam atunci (după ce a aflat de infidelitate) prin acțiunile pe care le făcea în raport cu fetele și mama mea?… Ori am avut niște ochelari roz, ori omul atât de mult s-a schimbat.”

Află mai multe detalii din interviul realizat de Dorin Galben. 

Distribuie articolul: