Chinezoaicele au fost mereu admirate pentru frumusețea și rafinamentul lor. Multe dintre ele arată la 40 ca de 20 de ani, care să fie oare secretul acestor femei? Noi am selectat 10 dintre lucrurile pe care femeile din China le respectă și care pot avea efect asupra fizicului. 

Beau multă apă

Dacă le rogi să numească un lucru care le ține în viața, îți vor răspunde apa. În China, aproape toate locurile publice sunt aprovizionate cu apă.

Nu stau la soare

Chinezoaicele țin la culoarea pielii. În trecut, pielea albă indica un statut social înalt. Acum, în secolul 21, femeile folosesc loțiune împotriva soarelui, aceasta fiind una dintre cele mai bune metode de a preveni îmbătrânirea.

Consumă multe lichide

Pe lângă apă, ele consumă foarte mult ceai. Experții recomandă ceaiul roșu cu goji, cel din flori de astralagus și de iasomie. Ca să beneficiezi de proprietățile lor nu trebuie să adăugi lapte sau zahăr.

Sunt organizate

Planificare este crucială în China. Femeile acordă o imortanță deosebită somnului și alimentației. După prânz, de multe ori trag un pui de somn. Da, chiar și la locul de muncă.

Evită deserturile bogat în calorii

Bucătăria chinezească diferă mult de a noastră, iar deserturile tradiționale nu fac excepție. Acestea nu conțin deloc zahăr. Totodată, ei consumă desertul fie separat, fie între felurile principale.

Consumă alge marine

Chinezoiacele consumă alge marine deseori. Le grăbește digestia și aborb sarea în exces. Totodată, acestea mențin starea de sațietate o perioadă mai mare de timp.

Nu se enervează

Lipsa expresiilor faciale contribuie la fermitatea piele. Cu cât mușchii feței muncesc mai puțin, cu atât vom avea mai puține riduri.

Folosesc produse speciale de make-up

Multe dintre cosmeticele și produsele de make-up folosite de femeile di China sunt realizate din ingrediente naturale: alge marine, ginseng, plante medicinale și uleiuri naturale.

Acupunctura

Femeile acordă o mare importanță îngrijirii corpului, iar acupunctura este o parte estențială. Punctele frumuseții feminine, denumite San Yin Jiao, sunt masate de mai multe or pe zi.

Masajul facial

Masarea feței cu o rola din jad îmbunătățește circulația și eliberază tensiunea reținută în mușchii faciali.

Sursa: clickpentrufemei.ro 

Distribuie articolul: