Cel mai mare eveniment care promovează voluntariatul în Republica Moldova (SNV) 2018 „Hai în gaşca voluntarilor!” a luat sfârșit. Pe parcursul acestei săptămâni, în perioada 1 – 7 octombrie  s-au organizat peste 2000 de activități de voluntariat. Au fost implicate atât autoritățile și instituțiile publice cât și organizaţiile societăţii civile și grupuri de inițiativă din întreaga țară, în parteneriat cu mass-media, business-ul și persoane publice.

În acest context, Asociația „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV), Secretariatul Coaliției Voluntariat a organizat conferța de presă cu tema „Date de totalizare SNV 2018: cum Moldova a realizat peste 2000 activități de voluntariat într-o săptămână”. În cadrul conferinţei de presă au fost anunțate rezultatele evenimentului în date statistice și vor fi prezentate unele dintre cele mai interesante activități organizate în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2018.

Conferinţa de presă a avut loc marți, 23 octombrie 2018, cu începere de la ora 11.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei.

Evenimentul este organizat de Asociația Obștească „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV) şi susţinut prin proiectul „SNV 2018 – Hai în gașca voluntarilor”, din cadrul Programului anual de Granturi pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Distribuie articolul: