Cei care au crezut în zvonul legat de despărțirea interpretei Tatlor Swift de celebrul DJ Calvin Harris, s-au înșelat. Cel mai bine plătit cuplu din industria muzicii nu s-a destrămat, ci continuă să-și etaleze relația. Îndrăgostiții petrec într-o frumoasă vacanță de Crăciun și se bucură de zăpadă.

Nici n-a reușit bine să-și termine turneul „1989 World Tour”, că a și pus punct tuturor zvonurilor legate de separarea sa de Calvin Harris. Taylor Swift își sărbătorește primul Crăciun împreună cu iubitul său și a ales, cu această ocazie, o destinație plină de zăpadă.

2

În Ajunul Crăciunului pe stil nou, Taylor s-a afișat alături de Calvin și un om de zăpadă pe care l-au creat împreună. Alături de iubiți, însă, apare și Austin – fratele mai mic al cântăreței.

1

Taylor și Calvin sunt împreună din primăvara anului 2015 și și-au ascuns relația timp de mai multe luni. După ce s-au prezentat în public împreună, aceștia au fost calificați imediat drept cel mai bine plătit cuplu din lumea muzicii. Venitul total al partenerilor constituie peste 146 de milioane de dolari.

taylor-swift-out-on-a-date-with-calvin-harris-in-los-angeles

Foto: Instagra, theartisticsoul.com1music.ro

Distribuie articolul: