Producătorii serialului „Game of Thrones” nu încetează să intensifice interesul fanilor pentru apariția acestuia. Noaptea trecută la canalul oficial HBO a fost publicat un nou video în care se descoperă noi detalii despre ce urmează să se întâmple în serial. 

În acest video fanii serialului au ocazia să reîntâlnească îndrăgitele personaje precum Jon Snow, Daenerys Targaryen, Sansa și Arya Stark, Cersei  și Tyrion Lannister, și alții.

Potrivit Spletnik.ru noul videoclip, care, de altfel, a fost prezentat doar la televizor și nu a fost încă publicat pe platformele video oficiale, a inclus atât imagini din primul trailer, cât și fragmente pe care publicul le-a văzut pentru prima dată.


În ciuda faptului că, în mare parte, videoclipul a fost alcătuit din cadre prezentate anterior, acesta a atras interesul fanilor adevărați ai serialului, care așteaptă cu nerăbdare premiera sezonului care se v-a desfășura pe 14 aprilie.

Mai mult ca atât, fanii au sugerat recent că personajele jucate de Emilia Clarke, Kit Harington și Lena Headey ar putea muri în sezonul final. Ei explică această presupunere prin faptul că aceste personaje nu au apărut în ultima poză, în care sunt prezenți restul personajelor.

Ce fel de surprize pregătesc de fapt scenariștii, vom afla numai după premiera oficială. Un lucru este cert – finalul nu va lăsa pe nimeni indiferent, acest lucru este confirmat atât de actori, cât și de creatorii serialului.

Distribuie articolul: