Cu siguranță l-ai așteptat. Acum deja poți vedea trailerul oficial a episodului special „Harry Potter 20 de ani mai târziu: Întoarcerea la Hogwarts”. 

Ieri a fost lansat trailerul oficial pentru un episod special din Harry Potter, intitulat „Harry Potter 20 de ani mai târziu: Întoarcerea la Hogwarts”. Filmul este programat astfel încât acesta să coincidă cu aniversarea a 20 de ani primului film despre faimosul vrăjitor – „Harry Potter și Piatra Vrăjitorului”. 

Îi vei vedea din nou pe actorii tăi preferați ca: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Helena Bonham Carter și alte vedete ale legendarei francize de film.

În numărul special, actorii își vor împărtăși amintirile despre filmările filmelor Harry Potter și vor povesti cum a fost creată celebra franciză. Specialul Harry Potter va avea premiera pe 1 ianuarie.

Vizionează aici trailerul:

Iată câteva curiozități despre trei actori din Harry Potter pe care probabil nu le știai: 

Rupert Grint

Rupert Grint a fost un fan înfocat al seriei Harry Potter dinainte ca romanele lui J. K. Rowling să fie ecranizate, iar faptul că face parte din film îl face un admirator și mai mare. Actorul a câștigat rolul acestui film datorită umorului. Ca probă de casting, el a trimis o înregistrare amuzantă în care îl imită pe unul dintre profesorii săi în timp ce cântă hip-hop, după un text haios compus de el. Parodia a amuzat copios echipa de producţie Harry Potter, astfel, a venit și oferta pentru actorul roșcat.  

Alan Rickman

Alan a obţinut rolul maleficului profesor Severus Plesneală numai după ce Tim Roth s-a retras din proiect. Actorul a avut mare noroc, ţinând cont că a studiat designul grafic înainte să ajungă în film. Ceea ce nu se ştie este faptul că vocea sa înduioşătoare se datorează unui defect de vorbire din copilărie. Actorului în copilărie, în urma unui accident, i-a fost strâns maxilarul, ceea ce i-a modificat vocea. 

David Thewlis 

Actorul David Thewlis, cel care îl joacă pe Remus Lupin în film, nu a făcut mari sacrificii ca să ajungă actor. Se spune că are un talent înnăscut. Acesta mai are o pasiune, el a cântat în cluburi coveruri după „Simon & Garfunkel”, un duo muzical american cunoscut, faimos în anii ’50.

Tu aștepți noul film „Harry Potter 20 de ani mai târziu: Întoarcerea la Hogwarts”?