Se știe că actorii cu adevărat mari și care își iau în serios rolurile ar face orice ca să între în pielea personajelor pe care le au de interpretat. Actori și actrițe de la Hollywood fac, prin urmare, multe sacrificii pentru a le ieși cât mai bine jobul.


Fie că slăbesc, se îngrașă foarte mult, nu se îngrijesc, nu se epilează cu saptamânile, fie că poartă peruci, machiaje grele sau tot felul de proteze și dinți falși, actrițele și actotii noștri preferați fac totul. Și nu de multe ori se întâmplă ca femeile cu joburi în lumea cinematografiei să facă un sacrificiu suprem – să își taie părul scurt sau de tot pentru a-și intra în rol.

Vezi câteva nume de la Hollywood care și-au făcut schimbări dramatice la păr pentru rolurile lor:

Demi Moore. Actrița și-a tuns frumosul păr lung și s-a lăsat rasă în cap pentru rolul din filmul „G.I. Jane”.

demi moore

Angelina Jolie. Actrița senzuală a trebuit să își tundă părul foarte scurt și să-l vopsească negru pentrul rolul supermodelului Gia Carangi din filmul „Gia”.

angelina+jolie+bikini+picture+of+the+year+6

Cate Blanchett. Nici ea nu a scăpat de un rol în care a trebuit sa se radă pe cap. Sacrificiul a fost făcut pentru filmul „Paradis”.

tumblr_njcll4x6oE1svfiimo1_1280

Natalie Portman. Frumoasa actriță s-a ras pe cap pentru rolul din „V de la Vendetta”. Însă nu putem decât să spunem ca i-a stat foarte bine așa, datorită formei capului și feței ei expresive.

This undated publicity photo supplied by Warner Bros. Pictures shows Natalie Portman with her head shaved for her starring role in "V for Vendetta." This year has already seen a number of superhero films. This Warner Bros. flick is planned for release in November and also waiting in the wings are dozens of superheroes, each poised to either make movie history. (AP Photo/Warner Bros.Pictures)

Anne Hathaway. Pentrul rolul mamei lui Cosette din filmul „Les Miserables”, actrița și-a tăiat frumosul ei păr lung.

Anne Hathaway - the aj world . blogspot.com (3)

Tilda Swinton. Poate că, de fapt, de la ea te-ai fi așteptat oricând să fie tunsă scurt și să-și facă cine știe ce schimbări de look, deoarece este o actriță curajoasă. A fost chiar și cheală pentru rolul din „Doctor Strange”.

Persis-Khambatta-in-Star-Trek-The-Motion-Picture

Charlize Theron. Frumoasa actriță din Africa de Sud și-a tuns părul scurt pentru filmul „Mad Max: Drumul furiei”.

shD4m

Kristen Stewart. Și ea și-a tuns părul scurt, în stil pixie, pentru un rol serios dintr-un film viitor „Underwater”.

Kristen Stewart

Cara Delevingne. Din model a devenit actriță și ar face orice ca să fie luată în serios. Iar pentru asta, Cara nu a ezitat să se tundă mai întâi scurt și apoi să devină cheala pentru rolul din filmul viitor „Life in a Year”.

Cara Delevingne

Foto: Facebook.com