Gwyneth Paltrow și noul ei soț, Brad Falchuk, și-au petrecut luna de miere într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, dar au făcut-o așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat: au mers în Maldive alături de copiii ei și de fostul soț, Chris Martin, și de iubita acestuia, actrița Dakota Johnson.

Actriţa în vârstă de 46 de ani şi producătorul de televiziune Brad Falchuk s-au căsătorit la sfârșitul lunii septembrie 2018, după o relație de peste trei ani, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hamptons.

Deși s-a despărțit de Chris Martin în martie 2014, după o căsnicie de zece ani, de atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, transmite presa străină.

La zece ani de la fondarea brandului său de welness, Goop, actrița este un guru controversat în materie de lifestyle. Gwyneth Paltrow a creat Goop ca un concept, un site care le oferă internauților sfaturi culinare, în materie de sănătate, călătorie și frumusețe. Goop este de asemenea o marcă pentru haine, produse de înfrumusețare și parfumuri, toate vândute pe site.

 

Distribuie articolul: